DEKANLAR TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİ-2020 Pazartesi, Mart 9, 2020 - 00:35
DEKANIMIZ SN. PROF. DR. GIYASETTİN ARSLAN DEKANLAR TOPLANTISINA KATILDI Cumartesi, Mart 7, 2020 - 16:01

Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde 5-6 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenen 26. İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri dekanlar toplantısına Dekanımız Sn. Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN katılım gösterdi.  Toplantı, Diyanet İşleri Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Sn.

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep SAĞIR tarafından ÇODEM'de eğitim verildi Pazartesi, Şubat 10, 2020 - 12:59

Fakültemiz, İlimizdeki diğer kurumlarla işbirliğini sürdürüyor. Bu çerçevede Din Psikolojisi Anabilim Dalı Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Zeynep SAĞIR, Elazığ Valiliği Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü'nde yabancı uyruklu refakatsiz çocuklara "Kültürel İletişim ve Uyum" konusunda eğitim vermiştir. Programın sonunda ÇODEM Müdürü Sn.

F.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİ DERGİSİ YAYINLANDI Perşembe, Aralık 5, 2019 - 21:54

Fakültemizin 1996 yılından bu yana yayınlanmakta olan dergisinin 23/2 sayısı Kur'anı Kerim ve Kıraat İlmi ABD Bşk. Dr. Öğretim Üyesi Nesrişah SAYLAN'ın editörlüğünde yayınlanmıştır.

KONFERANS Perşembe, Aralık 5, 2019 - 21:34

Öğrenci kulüplerimizden, Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Toğluluğu (ADEM) tarafından 18.11.2019'da fakültemiz Fuat Sezgin konferans salonunda, Psikiyatrist Dr. Vissam MAHASNEH tarafından "Gençlikte Psikolojik Problemler: Zorluklar ve Çözümler" başlıklı konferans gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen konferansta, gençlik döneminde karşılaşılan ruhsal problemler ele alınmıştır.

ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN YENİ KİTAP Pazartesi, Kasım 11, 2019 - 21:43

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden İslam Felsefesi ABD Bşk. Prof. Dr. İsmail ERDOĞAN, Doç. Dr. Enver DEMİRPOLAT ve Dr. Öğr. Üyesi Rahime ÇELİK ile ortak yazar olarak bulunan Gözde ETİK ACAR ve Mehmet ÖNAL'ın hazırlamış oldukları Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5 Ders Kitabı yayınlanmıştır.

LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZDEN KİTAP KRİTİĞİ ETKİNLİĞİ Perşembe, Ekim 31, 2019 - 14:04

Harvard'lı Psikoloji Profesörü Gordon W. ALLPORT'un Önyargının Doğası isimli çalışması 25 Ekim 2019'da Dr. Öğr. Üyesi Zeynep SAĞIR'ın moderatörlüğünde, Lisans öğrencilerimizden Zehra ÇİÇEK ve Nisanur ŞEKER'in hazırladıkları sunumla kritik edilmiştir. Kitap kritiğine yoğun ilgi gösterilirken kontenjan nedeniyle sadece 20 öğrencimiz katılabilmiştir.

DİN PSİKOLOJİSİ ANABİLİM DALI BAŞKANI DR. ÖĞR. ÜYESİ ZEYNEP SAĞIR'DAN ZİYARET Perşembe, Ekim 24, 2019 - 16:00

DİN PSİKOLOJİSİ ANABİLİM DALI BAŞKANI DR. ÖĞR. ÜYESİ ZEYNEP SAĞIR "DÜNYA GÖÇ VE MÜLTECİ KONGRESİ"NE KATILDI. BU SÜREÇTE  GAZİANTEP VALİSİ SAYIN DAVUT GÜL'Ü ZİYARET ETTİ. AYRICA  KİLİS VALİSİ SAYIN RECEP SOYTÜRK'Ü, KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR. M. DOĞAN KARACOŞKUN İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİ. GERÇEKLEŞEN ZİYARETLERDE DR. ÖĞR.

T.C. AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ELAZIĞ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET Salı, Ekim 22, 2019 - 13:04

T.C. AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ELAZIĞ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ŞUBE MÜDÜRÜ BEKİR IŞIK VE EKİBİ DEKANIMIZ PROF. DR. GIYASETTİN ARSLAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Sayfalar