T.C. AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ELAZIĞ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

T.C. AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ELAZIĞ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ŞUBE MÜDÜRÜ BEKİR IŞIK VE EKİBİ DEKANIMIZ PROF. DR. GIYASETTİN ARSLAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Ziyaret esnasında, yabancı uyruklu bir grup öğrenci öncelikle Dekanımız Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN ile bir görüşme gerçekleştirdiler. Dekanımız, öğrencilerle sohbet etti ve geleceğe yönelik nasihatlerde bulundu. Ülkemizin, şehrimizin ve üniversitemizin tanıtımı kapsamında ise öğrenciler Dr. Öğr. Üyesi Zeynep SAĞIR'ın Din Psikolojisi dersine katıldılar. Öğrenciler ders dinleyip üniversite ve ders ile ilgili sorular sordular. Etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade eden IŞIK ve öğrenciler kurumlarına Dekanımız Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN'ı ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep SAĞIR'ı davet ettiler.